23 augusti 2020
16:30

Rönninge Salem Fotboll 1

Referat: Saltsjöbadens IF 1 - Rönninge Salem Fotboll 1

Årets skönaste seger såklart! Vinst borta mot serieledarna, dessutom med en hållen nolla av Isak K som spelade 75 minuter med ett skadat lår. Saltis var det bättre laget för dagen och rullade boll riktigt fint. Men RSF skapade en hel del chanser i farliga omställningar, framförallt i andra halvlek. Saltis skapade inte så mycket framåt i andra halvlek, förutom tre riktigt vassa hörnor som dansade på mållinjen. Emellanåt spelare RSF klokt, men det blev mycket jaga idag. Ett snäpp till i aggressivitet i närkamper, och bättre säkerhet i passningar så hade matchen varit något jämnare.
Varsin missad straff. 0-1 en bit in i andra halvlek blev till 0-2 i sista minuten av samme man - Alessandro Lacourt. Plus också till Alfred Boutz-Laneborg och såklart Isak Kelty därbak. I övrigt en gedigen kämpainsats av alla i laget.